Lunchen bij De Buffel – Zakelijk of privé
BOCCADILIO – EEN SPAANSE KLASSIEKER
Heb je je vingers al ooit afgelikt bij een traditionele bocadillo? Het is de Spaanse variant van het Franse stokbrood, maar dan een stuk luchtiger, minder vet, met een lekker krokante laag en zonder al te veel tierlantijnen, want daar houden de Spanjaarden niet van. Bovendien beleggen we het met alles wat maar lekker is: van [opsomming ingrediënten] tot [vervolg] en je kunt het eigenlijk op elk moment van de dag eten, ook als ontbijt of lunch. Het proberen waard!
CARPACCIO ORIGINALE – AL SINDS 1950
Wie vlees kan waarderen, heeft vast weleens een carpaccio op zijn bord gehad. Maar wist je ook dat het recept van de originele variant al uit 1950 stamt? Guiseppe Cipriani had in zijn bar tal van beroemde stamgasten, waaronder Charlie Chaplin en Ernest Hemingway. Ook de Venetiaanse gravin Amalia Nani Mocenigo was een graag geziene gast. Toen zij van haar dokter rauw rood vlees moest eten, omdat zij aan bloedarmoede leed, bedacht de toenmalige eigenaar de carpaccio-schotel. Hij noemde het gerecht naar de schilder Vittore Carpaccio.
ESPRESSOBAR – KOFFIE – TAART – WORSTENBROOD
Een pittige espresso, een lekkere latte of een schuimige cappuccino? Aan onze koffiebar beleef je koffie in zijn puurste vorm. Gemaakt van de hoogwaardige bonen van Catunambú, een Spaans familiebedrijf dat zich sinds 1897 met hart en ziel toelegt op het ambachtelijk roasten van bonen. Toch liever thee? Geen probleem natuurlijk! Zwart, wit en groen, met verse blaadjes of zonder. En natuurlijk geserveerd met een oer-brabants worstenbroodje of een stuk taart. Met liefde vers voor je gebakken.
De Buffel - Dorpsplein 28 - 5683 GA - BEST -
T: 0499 327221 - E: info@debuffelbest.nl