Selecteer een pagina

DE KEUKEN – PUUR ZONDER POESPAS

De Buffel staat voor puur eten zonder poespas. Gemaakt met liefde voor het vak en eerlijke ingrediënten. Mooie stukken vlees, kip, dagverse vis en groenten. Met een vleugje Argentijnse invloeden, een snufje uit de Aziatische keuken en een mespunt Spaanse en Italiaanse smaken. Indien de kwaliteit dat toelaat dicht bij huis gekocht en seizoensgebonden. Bereid tot mooie gerechten. Voor omnivoren, carnivoren en herbivoren. Maar vooral voor iedereen die waarde hecht aan pure smaken.

DE GRILL – KOKEN ZONDER VUUR

Zuid-Amerika meets Azië in het hart van onze zaak. Hier staat onze trots. Een unieke grill die de Argentijnse parrilla combineert met de robata uit Japan. En met Mediterrane invloeden zoals je van ons gewend bent. Zonder hout en gas, maar een 100% electric lava-grill en daarmee duurzaam. Speciaal ontwikkeld in samenwerking met Rosval en het toonaangevende Heidebrenner. Met smaken die je doen verbazen: puur, eerlijk en gezonder, omdat er geen fijnstof ronddwarrelt. Zo zet je al je zintuigen op scherp.

ROBATA – DE PAREL UIT HET OOSTEN

Sushi is inmiddels helemaal ingeburgerd in Nederland. En ook teppanyaki heeft met succes zijn weg gevonden naar het westen. Maar er is inmiddels ook een nieuwe sterspeler onderweg uit het land van de rijzende zon: robatayaki, kortweg ‘robata’ genoemd. Een techniek waarbij we een unieke grill gebruiken om op te bakken. Vlees, vis, schaal- en schelpdieren, groenten en gevogelte. En dat alles aan een spies geregen. ‘Itadakimasu’, zou men in Japan zeggen. Wij zeggen gewoon genieten!

De Buffel - Dorpsplein 28 - 5683 GA - BEST -
T: 0499 327221 - E: info@debuffelbest.nl